Hitta Sveriges vackraste mattor
Kategorier
Artiklar

Kilands mattor omdöme

Kilands mattor är ett företag som specialiserar sig på handknutna mattor. De har varit verksamma i branschen sedan 1960-talet, och har en passion för traditionella mattor från hela världen. Kilands mattor fokuserar på att hitta unika och speciella mattor som passar in i alla typer av hem. Köper du mattor därifrån kan du tvivelsutan uttrycka din personlighet genom dina mattor, och skapa en unik miljö i ditt hem.

I detta omdöme kommer vi ta för- och nackdelar i beaktande, så att du som konsument vet vad som både är bra och dåligt med Kilands.

Nackdelar med Kilands mattor

  • Långa leveranstider
  • Högre priser än många andra butiker

En nackdel som många fokuserar på är Kilands långa leveranstider. Kunder har även kritiserat dem för deras höga priser, som inte sällan är utom räckhåll för många vanliga konsumenter som tjänar en medellön. Således är Kilands mattor inte det bästa alternativet om du letar efter billiga och snabblevererade mattor.

Fördelar med Kilands mattor

  • Stark och lojal kundbas
  • Unikt utbud med många fantastiska mattor
  • Välmenande service

Trots Kilands negativa recensioner har de ändå lyckats bygga upp en stark och lojal kundbas. Kilands mattor fokuserar på att skapa högkvalitativa mattor genom att använda de bästa materialen och tillverkningsprocesserna, vilket uppskattas av de många kunderna som återkommer för att handla där.

Kunderna uppskattar Kilands mattors unika och innovativa utbud, och deras kunniga och välmenande service. Kilands är ett bra val för den som vill ha en unik och personlig matta till sitt hem, förutsatt att du har en tillräckligt hög budget.

Kontaktuppgifter

Adress: Kilandsvägen 12, 442 37 Kungsbacka

Telefonnummer: 0300-1234567

E-postadress: info@kilandsmattor.se

Deras hemsida: www.kilandsmattor.se

Exempel på mattor som Kilands säljer

Sammanfattning och omdöme

Kilands är ett bra val för den som vill ha en unik och personlig matta till sitt hem, förutsatt att du har en tillräckligt hög budget.

Kilands Mattor är ett specialiserat företag inom handknutna mattor, med lång erfarenhet och passion för traditionella mattor. De har dock ett kritiserat prissättningssystem och långa leveranstider, vilket kan vara en nackdel för många kunder. Å andra sidan finns det likaså många Kilands-kunder som uppskattar dem för deras unika och högkvalitativa utbud, personliga service och kunnighet. Kilands är därför ett bra val för den som vill ha en unik matta till sitt hem – men inte för den som har en begränsad budget. Letar du efter billigare mattor rekommenderar vi istället Nylanders mattor.

Baserat på detta ger redaktionen på Mattmagasinet.se Kilands mattor ett betyg på 4/5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *